Új felület fogadja az OEP-nél az érdeklődőket: a cél az ügyek intézéséhez szükséges információk és nyomtatványok elérésének biztosítása mellett a lakosság, az egészségügyi szolgáltatók és a szakma tájékozódásának megkönnyítése. 
A lakosság az új honlapon könnyen tájékozódhat az egészségbiztosítás pénzbeli és egészségügyi ellátásainak teljes köréről: a táppénzről, a gyermekápolási táppénzről, a terhességi-gyermekágyi segélyről, a gyermekgondozási díjról, továbbá a baleseti táppénzről és az utazási költségtérítésről. Ezen kívül részletes információt találnak az egészségügyi, háziorvosi és szakellátásról, a méltányosságból kérhető ellátásokról és a segélyről is - olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményből.

A www.oep.hu-n a "nyomtatványtár" címszó alatt az egészségbiztosítási ügyek intézéshez szükséges nyomtatványok, űrlapok és iratminták tölthetőek le közérthető kitöltési útmutatókkal kiegészítve. Továbbá új funkció, hogy irányítószám alapján rá lehet keresni az ügyintézés pontos helyszínére és az elérhetőségekre.
    
Az egészségbiztosítási szolgáltató partnereknek is könnyebb lesz tájékozódniuk a jövőben, az ő számukra egy külön, a szakmának létrehozott aloldalon gyűjtötte össze az OEP a releváns információkat. 
    
A honlap elérhető okostelefonokról és táblagépekről is - közölte a pénztár.


Van véleménye, tapasztalata?

Ossza meg velünk!
Forrás: mti.hu
2014 NOV 06 01:54:49/