Geisha golyók: Mire jó?
Ha még nem hallott a "Szürke 50 árnyalatáról", a híres "Mommy pornról" (fordítás: pornó anyukáknak), amely több millió példányban kelt el szerte a világon, akkor biztosan kolostorban él.

Ha, mint több százezer francia, Ön is olvasta, biztosan nem kerülte el a figyelmét, az a rész, ahol a hősnő felfedezi a gésa golyók nyújtotta gyönyört.

Azonban a gésa golyók, nem kizárólag a hetedik mennyország elérésére alkalmasak. A gát rehabilitálására is használhatók, ez a köteg izom, szalag és membrán, egyfajta függőágy, amely körülveszi a húgycsövet, a végbélnyílást és a hüvelyt. Amelynek sajnálatos szokása, hogy megnyúlik, nem csak a terhesség során, hanem a kor előre haladtával is.

Ennek a megnyúlásnak, többek között az a hátránya, hogy elősegíti a vizelet-inkontinencia és a kontrolálatlan szellentés kialakulását.

A gésa golyók azzal, hogy minden mozdulat alkalmával ingerlik a hüvelyt, segítenek megerősíteni a gátat.

Ha az öné rossz állapotban van, a golyók nem helyettesítik a szakember vezette rehabilitációt. De ha kezd izomrenyheség kialakulni, mert már nem 20 éves, a gésa golyók a legnagyobb jót tehetik. És így elkerülheti a pelenkát, ha majd kilencvenéves lesz!

Ha nem mer bemenni egy szex shopba, biztosan talál az interneten széles választékban kéjgolyókat!


Mi a véleménye?

Ossza meg velünk!
Forrás: www.e-sante.fr - Fotó: Appie Verschoor (Flickr.com)
2015 MÁR 16 21:49:59/