Hihetetlen: latex spray óvszer helyett
Egy amerikai diáklány kifejlesztett egy latex spray-t, amely képes az óvszert helyettesíteni. Úgy kell használni, mint egy dezodort a nemi szerveket kell vele befújni és nagyon rövid szárítási időt igényel.

Nem lehet megállítani haladást. A szexuális úton terjedő fertőzésekre színt változtató óvszer után, amelyet gimnazisták találtak fel, egy amerikai diák kifejlesztett egy latex spray-t, ami egyfajta óvszer.

A koncepció egyszerű: be kell permetezni a nemi szervet, és várni két percet, hogy megszáradjon, egy dezodorhoz hasonlóan. Az óvszertől ódzkodóknak, azoknak akik nem tudják elég gyorsan felvenni ez egy igazán jó hír lehet.

A spray latexet tartalmaz, amely vékony rétegben halmozódik fel a külső nemi szerveken és létre hozz egy szinte láthatatlan óvszert. Nincs több probléma azzal, hogy az óvszer túl kicsi vagy túl nagy, vagy rossz irányba húzzák fel.

Az ötlet Michele Chutól származik, aki design hallgató a New York-i Pratt Institute-ben, Jan Vinzenz Krause német tudós 2008-ban létrehozott prototípusa ihlette. Az első projekt a túl hosszú szárítási idő miatt esett kútba.

Michele Chu meg van arról győződve, hogy ez az ötlet jó, és hogy az „óvszer iparnak frissességre van szüksége", az amerikai diáklány feljavította, és "Girlplay"-nek nevezte el. Létrehozott egy távirányító segítségével kikapcsolható melltartót, amelyet egy „Lover’s kit”-be szeretne összefoglalnia több hasonló termékkel, amely természetesen magába foglalná a fogamzásgátló spray-t is.

A latex spray-nek még csak a prototípusa létezik, és még nincs kitűzve megjelenése dátuma. Csak reméljük, hogy nem kacsa az egész!


Forrás: www.topsante.com - Fotó: David Drexler (Flickr.com)