Milyen a jó erekció?
A legtöbb heteroszexuális férfi soha nem hasonlította össze erekcióját egy másik férfiéval. Az eredmény az, hogy minden férfi az erekcióját szubjektíven ítéli meg, soha nem objektíven. 

Erekció a képzelettől a valóságig...

Dr. DESVAUX (Cochin Kórház, Párizs) így magyarázza, „a rendelésemen egy elég fiatal férfi, azt mondta, hogy soha nem volt megfelelő erekciója. Injekciót adtam be neki a barlangos testbe (ezzel kiváltva a teljesen mechanikus merevedést), és egy gyönyörű merevedést látok, a pénisz tökéletesen és teljesen merev. Ebben a pillanatban, a betegem azt mondja: Látja, pontosan ugyanez van otthon, hogy nem igazán kemény.” Tény, hogy a férfiak fejében egy képzeletbeli erekció él, ami olyan kemény, mint a beton vagy a csont! Meg kell magyarázni, hogy a pénisz puha szövet, amely még ha megtelik vérrel, akkor sem lesz soha egy vasrúd!

És ezzel szemben vannak betegek, akik valós merevedési zavarral küzdenek, és az injekció beadása után is csak épphogy korrektnek nevezhető merevedésük van. Mosolyognak, és boldogan mondják: „ez csodálatos doktor úr, ha otthon is ilyen jó merevedést tudok produkálni, akkor megmentette az életemet!”

Milyen egy tökéletes erekció?

Mint a nemi élet minősége, az erekcióé is szubjektív. Minden ember ahhoz viszonyítja, amit tökéletes merevedésnek képzel. Ha túl magasra teszi a lécet, akkor soha nem lesz elégedett, és a semmiért teszi tönkre az életét!

Szóval, megint, fontos megjegyezni, hogy a szexuális aktus lényege, nem a mechanika működése, hanem az együttlét során szerzett öröm, még ha a jó fizikális állapot nyilvánvalóan kívánatos!


Forrás: www.e-sante.fr - Fotó: Szapucki (Flickr.com)