Szokatlan: egy japán cég szexi férfiakat bérel, hogy megnyugtassa a stresszes nőket
Japánban, egy ember létrehozott egy szexi férfi kölcsönző céget, amelynek az a célja, hogy megnyugtassa a stresszes nőket a munkahelyükön.

A japánok mindig meglepnek minket... Hiroki Terai, japán vállalkozó szerint, a nők sokkal inkább hajlamosak a munkahelyi stresszre, mint a férfiak.

Ikemeso: "zsebkendő férfiakat" bérbeadó cég

Az Ikemeso cég, amely az "ikemen" (szexi férfi) és a "mesomeso" (sír) szavakból tevődik össze, arra specializálódott, hogy szexi férfiakat kölcsönöz, hogy megnyugtassák a nőket, akik nem bírják már a munkahelyi nyomást. Az üzleti terv kissé furcsa és meglehetősen szexista...

„A japán nők Tokióban intenzív stressznek vannak kitéve az irodában, és végül gyakran könnyekben törnek ki. Azért vagyunk itt, hogy kedves szavakkal megnyugtassuk őket, és felszárítsuk a könnyeiket. Egy hívás és az egyik a hét kedves férfink közül ott terem”, olvashatjuk az Ikemeso honlaján.

"Egy jó sírás, és minden jobb lesz!"

Hiroki Terai szándéka egyértelmű: biztosítani a nőknek, hogy jól kisírják magukat, ami után jobban érzik magukat. És, ehhez nem kell más, mint egy 55 eurós "zsebkendő férfi", hogy megnyugtassa őket! Ugyan már...


Forrás: www.topsante.com - Fotó: David Robert Bliwas (Flickr.com)
2015 OKT 04 22:09:42/