Tartós válasz a tartós verejtékezésre!
Tudta, hogy egy felnőtt ember szervezete normális körülmények között naponta átlagosan félliternyi izzadságot produkál? Mindezt normális körülmények között, de mi van akkor, ha még a körülmények sem normálisak?
Izzadó tenyér, hónalj, homlok, hát és láb. 
Ebből bizony kellemetlennél kellemetlenebb szituációk adódhatnak. Emellett a verejtéktől hónaljban a ruhák akár el is színeződhetnek. 
Tehetünk egyáltalán valamit? Természetesen, hiszen ma már olyan hatékony megoldások léteznek, mint a verejtékezés elleni Idros 5 spray és az Idros Sensitive gél „párosa”, amelyek hatása klinikailag bizonyított. Görgetés után kiderül a miért és a hogyan.

Az izzadás olyan természetes életfunkció, amely elsődlegesen a test belső hőmérsékletének szabályozását szolgálja. Kétségtelenül életmentő reakció. Ugyanakkor gyakran kínos, kellemetlen helyzetbe hozhatja a test „tulaját”, mely már akár a legkisebb stresszhelyzetben is felléphet.
Az izzadásnak két alapvető típusa létezik: az egyik hőhatásra, a másik pszichikai hatásra jelentkezik. Az ugyebár természetes, és mindenki tudja, hogy a verejtékezés nyáron jelentősen fokozódik. Mondhatni együtt, kézen fogva jár a külső környezet hőmérsékletének emelkedésével. A pszichikai hatás leggyakoribb formája pedig a stressz, melynek azonnali következményeként elsősorban a homlok, a talp, a tenyér és a hónalj kezd izzadni.

Az ekrin verejtékmirigyek születésünktől kezdve jelen vannak a testünk teljes felületén és dolgoznak bőrünkben. Számuk nagyjából 2-5 millióra tehető. Testünk bizonyos zónáiban kevesebb, míg máshol sokkal több fordul elő belőlük. Mindenki sejti nagyjából melyek ezek a területek (pl. tenyéren, a talpon, a homlokon). Az ekrinnél jóval nagyobbak az apokrin verejtékmirigyek, amelyek csak a bőrünk meghatározott zónáiban (pl. hónalj, ágyék) találhatók, és csak serdülőkorban válnak aktívvá.

A túlzott verejtékezés igen gyakori probléma. Erre nyújt megoldást az Idros 5 spray és az Idros gél. Mindkét termék használata rendkívül egyszerű: este, lefekvés előtt, mosakodást követően a száraz bőrfelületre kell felvinni a készítményeket. Az Idros 5 spray – ahogyan ez a nevéből is adódik – 5 napig tartó hatást biztosít, tehát csupán hetente 1-2 alkalommal kell használni. Mérsékli a túlzott verejtékezést a kézen, lábon, törzsön és a hónaljban. 
„Párja”, az Idros Sensitive gél kifejezetten az arcra és érzékeny bőrfelületekre ajánlott, alumínium és alkoholmentes termék.