Pollenhelyzet - A pázsitfűfélék pollenkoncentrációja magas lesz
     Budapest, 2018. május 3., csütörtök (MTI) - A pázsitfűfélék pollenszórása várhatóan országszerte tovább erősödik az elkövetkező napokban, pollenkoncentrációjuk jellemzően már most is magas, de helyenként - elsősorban az Alföldön és a Dunántúl déli részén - már elérhette a nagyon magas szintet is - figyelmeztet az Országos Közegészségügyi Intézet a hivatalos Facebook-oldalán csütörtökön közzétett jelentésében.
2018 MÁJ 06 06:51:00/
 Budapest, 2018. május 1., kedd (MTI) - Magyarországon nagyjából egymillió asztmás beteg él, a Magyar Tüdőgyógyász Társaság szerint azonban csupán 40 százalékuk használja gyógyszereit. Az idei asztma világnap alkalmából arra is felhívják a figyelmet: a kezelést bármikor el lehet kezdeni, és fontos, hogy a betegek orvoshoz forduljanak és tájékozódjanak a számukra legmegfelelőbb terápiáról.
2018 MÁJ 02 09:32:33/
Kétmillió allergiás ember van az országban
     Budapest, 2018. április 12., csütörtök (MTI) - Megkezdődött a pollenszezon, többfelé elérte a nagyon magas szintet a nyír pollenkoncentrációja. Becslések szerint legalább kétmillió allergiás ember van az országban, és számuk folyamatosan emelkedik - hangzott el az M1 aktuális csatorna Híradójában csütörtökön.
2018 ÁPR 15 13:52:52/
Kérdezzen szakértőnktől
Urológia
Nőgyógyászat
Dermatológia
Asztma
hirdetés
Legnépszerűbb
Hírlevél
hirdetés