Szokatlan: 44 kilót adott le, hogy vízben szülhessen
 Egy túlsúlyos skót hölgy több mint 44 kilót adott le tizenkét hónap alatt, miután azt mondták neki, hogy nem szülhet vízben, mert probléma esetén nem tudnák kivenni a medencéből. 

A 25 éves skót hölgy több mint 44 kilót adott le, miután rosszul esett neki egy orvosi megjegyzés.

Amikor Rachel Reid második gyermekével volt terhes, a nővér azt mondta neki, hogy nem szülhet vízben, mert túlsúlyos. Szerintük lehetetlen lett volna, kiemelni a medencéből Rachelt probléma esetén. Ezt a megjegyzést követően, a fiatal nő, aki 108 kg volt és 50-es ruhát viselt, úgy döntött, hogy diétázni kezd.

"Nem voltam jól a bőrömben, és egyáltalán nem találtam magamat vonzónak. Úgy néztem ki, mint egy pufók gyerek, és bulimiás rohamaim voltak. Könnyen megettem egy csomag kekszet együltő helyemben és titokban nassoltam "mondta egy skót újságnak. „Akkor vált kínossá, amikor második gyermekemmel lettem terhes. Vízben szerettem volna szülni, úgy éreztem, megaláztak, amikor a nővér azt mondta, hogy a BMI-m 40 felett van, így túl nehéz vagyok az ilyen típusú szüléshez. Ha bármi baj adódik, nem lennének képesek, kiemelni a medencéből. Ez annyira kínos volt számomra, hogy úgy döntöttem teszek valamit.”

Miután végre megszülte Hollie lányát, a fiatal nő január elején diétázni kezdett, családja támogatásával. Követte a diétát 12 hónapon keresztül, és rendszeresen fotózta magát ösztönzésképen.

A konyhában, Rachel Reid lecserélte hatalmas adag házhoz szállított ételeit, sok zöldséggel készült saját ételekre. Az első két hétben 3 kg-t adott le. Tizenkét hónappal később 57 kg a súlya, és 36-os a mérete.

„Szeptemberben értem el a célom a 40-es méretet, de decemberig folytattam a fogyást. Jó szokásokat vettem fel, és még futni is elkezdtem. Jövőre szeretném lefutni az első maratont.”


Forrás: www.topsante.com - Fotó: Stéfan (Flickr.com)
2015 JAN 21 22:31:05/