Terhes-e a vitamin?
Megdöbbentő, de a mai napig sokan azt gondolják, hogy a terhesvitaminok vagy más néven magzatvédő vitaminok teljesen feleslegesek. Szokták mondani: minek ez, hisz dédnagyanyáink enélkül is boldogultak, 100 éve is születtek gyermekek mindenféle vitamintabletták szedése nélkül. Igen, születtek, de ha megnézzük az akkori születési rendellenességek számát, akkor máris nem olyan jó érv ez.
2014 ÁPR 15 16:47:00/
Tippek a boldog terhességhez
Te hogyan tekintesz a terhességedre? A „más állapot” számodra azt jelenti, hogy nőiességedet most háttérbe kell szorítanod vagy épp ellenkezőleg csak most teljesedik ki igazán? Ha az első csoportba tartozol, akkor ki kell ábrándítanunk, nem jó irányba tartasz. Légy nő, maradj nő és érezd magad igazán jól a bőrödben, hogy a benned fejlődő csöppség is minél boldogabb, kiegyensúlyozottabb lehessen.
2014 ÁPR 15 16:44:00/
A homeopátia
A homeopátia szelíd, mellékhatásmentes gyógyítás, mely a hasonlóság elvén alapszik. Hippokratesz, a híres ókori görög orvos is említést tesz erről egy munkájában. Több száz évvel később, a Németországban született Samuel Hahnemann ( 1755-1843) volt az, aki a homeopátia szabályait megalkotta, a terápiás elveket összefoglalta.
2014 ÁPR 10 18:52:00/
Kérdezzen szakértőnktől
Urológia
Nőgyógyászat
Dermatológia
Asztma
hirdetés
Legnépszerűbb
Hírlevél
hirdetés