Négy furcsa fogyókúrás tipp
Aki nincs megelégedve a súlyával, valószínűleg kívülről fújja a legfontosabb fogyókúrás alapszabályokat, a különböző ételek kalóriatartalmát, tisztában van a mozgás fontosságával és még sorolhatnánk. Vannak viszont olyan módszerek, amelyek kevésbé ismertek, mi pedig most ezek közül szemezgettünk. 
1. Igyon meleg vizet! Alapvetően nagyon ritkán jut eszünkbe, hogy bármiféle ízesítés nélkül meleg vizet igyunk, pedig a fogyókúrát sokkal hatékonyabbá teheti! A meleg víz ugyanis teltségérzetet okoz, vagyis csökkenti az étvágyat. 

2. Nézzen kevesebbszer tévét (legalábbis evés közben)! Arról már szinte biztosan hallott már, hogy ha más tevékenységre is figyel evés közben, legyen az a tévé, a számítógép vagy egy jó könyv olvasása, hajlamosabbá válik a kelleténél többet enni. Úgy tűnik viszont, hogy általánosságban is segíti a fogyást, ha kevesebbet tévézik, mivel még alvás közben is több kalóriát éget el, mintha csak ül a képernyő előtt.

3. Ne egyen pizsamában! Meglepőnek tűnhet, de tanulmányok bizonyítják, hogy a kényelmes, elasztikus ruhadarabok viselésekor többet eszünk és nassolunk. 

4. Egy kis fűszer csodákra képes... és ez igaz a súlyvesztésnél is! Szintén kutatások erősítették meg, hogy a fűszeresebb ételek elfogyasztása után később válunk ismét éhessé, és még a zsírsejtjeink is lassabban növekszenek!


Van véleménye, tapasztalata?

Írja meg nekünk!
Forrás: time.com
2014 NOV 18 03:01:07/