Homeopátia a hátfájás megszüntetésére
Már vége annak az ajánlásnak, hogy maradjon az ágyban, ha fáj a háta. Amint elmúlt a kibírhatatlan fájdalom, folytatni kell ténykedéseit, viszont oda kell figyelni a helyes testtartásra. Míg a hagyományos kezelés (gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító) és a rehabilitáció elengedhetetlen, kiegészíthetik homeopátiás kezeléssel, amikor a lumbágó ismételten visszatér vagy krónikussá válik a derékfájás.
Menopauza és homeopátia
A változókor sok nő életét keseríti meg: az esetek több mint 40%-ában jelentkeznek a menopauza kifejezetten kellemetlen velejárói, a hőhullámok, a hüvelyszárazság, a vérzés, az ingerlékenység, levertség és depresszió, amelyek a hormonháztartás működésének megváltozására vezethetők vissza. A kellemetlenségek szerencsére a sokak által kockázatosnak ítélt hormonpótló terápiánál (HRT) szelídebb módszerekkel is enyhíthetők: a gyógynövények és homeopátiás szerek természetes módon segítenek könnyebbé tenni a menopauza időszakát. 
Emésztési problémák - a lehetséges homeopátiás kezelési módok
Ahogy előző cikkünkben jeleztük, az emésztési problémák enyhítésére sokféle választ kínál a homeopátia. A továbbiakban jellemezzük, milyen panaszok esetén milyen homeopátiás szereket érdemes kipróbálni, ne feledkezzen meg viszont arról, hogy a cikk első részében felsorolt esetekben mindig orvoshoz kell fordulnia! A megfelelő homeopátiás gyógymód kiválasztásához sem elegendő csak cikkünket elolvasni, így arra bíztatjuk, problémáival keresse fel Dr. Asbót Júlia szakértőnket! 
Kérdezzen szakértőnktől
Urológia
Nőgyógyászat
Dermatológia
Asztma
hirdetés
Legnépszerűbb
Hírlevél
hirdetés