Homeopátiás segítség haspuffadás esetén
A puffadás nem csak kellemetlen, de gyakoriságtól és súlyosságtól függően akár betegséget is jelezhet. Orvosi szaknyelven flatulenciának nevezik a túlzott gyomor- és bélgáz-lépződéssel járó tüneteket, amelyek általában valamely élelmiszer emésztésekor jelentkeznek. A gázok összetétele eltérő, pl. tartalmazhat metánt vagy kénhidrogéneket. Ezek okozzák a puffadást, illetve ezek a bélgázok távoznak igen kellemetlenül a végbélen keresztül. 
Természetes ápolással az egészséges hajért
Az egészséges haj csodálatos dolog, jellegzetes karaktert ad arcunknak, talán az első, amit mások észrevesznek rajtunk. És bár lehetnek olyan időszakok, amikor fakó a haja, vagy a frizurája sehogysem akar úgy állni, ahogy azt ön szeretné, azonban ebbe nem kell beletörődnie. Vannak olyan, természetes hatóanyagokat tartalmazó, belülről ható hajpakolások és gyógymódok, amikkel nagyon sokat javíthat haja állapotán.
Hagyja abba a dohányzást a homeopátia segítségével - 1/2
A dohányzásról való leszokás egy kicsit olyan, mint a Szent Grál, mindenki el szeretné érni, több-kevesebb örömmel, és több-kevesebb sikerrel. Ha már mindent megpróbált, hogy leszokjon a dohányzásról, de eredmény nélkül, és ha már amúgy is a homeopátia követője, miért nem próbál meg leszokni a dohányzásról a kis golyócskák segítségével? 
Kérdezzen szakértőnktől
Urológia
Nőgyógyászat
Dermatológia
Asztma
hirdetés
Legnépszerűbb
Hírlevél
hirdetés