Természetes ápolással az egészséges hajért
Az egészséges haj csodálatos dolog, jellegzetes karaktert ad arcunknak, talán az első, amit mások észrevesznek rajtunk. És bár lehetnek olyan időszakok, amikor fakó a haja, vagy a frizurája sehogysem akar úgy állni, ahogy azt ön szeretné, azonban ebbe nem kell beletörődnie. Vannak olyan, természetes hatóanyagokat tartalmazó, belülről ható hajpakolások és gyógymódok, amikkel nagyon sokat javíthat haja állapotán.
A hajhullás lehetséges okai
A haj elvékonyodásának, törékennyé, gyengévé válásának, és hullásának nagyon sokféle oka lehet, az egészen hétköznapiaktól kezdve, mint a vitaminhiány, a komoly egészségügyi problémákig. Összegyűjtöttünk 14 okot, amelyek hajhullást eredményezhetnek, elsősorban a hölgyekre koncentrálva.  
2014 OKT 05 03:40:55/
Van ellenszere a kopaszságnak?
Visszafordítható a kopaszodási folyamat. Sok kopasz álmodik erről, egy angol-amerikai csoport hamarosan eléri ezt a célt. Emberi sejtek felhasználásával, a kutatók képesek voltak új hajat növeszteni. Ez nem a hajhullást lassítja, hanem a termelést indítja újra. De jelenleg egerekre korlátozódik – az ígéretes eredményt a Proceedings a National Academy of Sciences című folyóiratban tették közzé. 
Kérdezzen szakértőnktől
Urológia
Nőgyógyászat
Dermatológia
Asztma
hirdetés
Legnépszerűbb
Hírlevél
hirdetés