Van ellenszere a kopaszságnak?
Visszafordítható a kopaszodási folyamat. Sok kopasz álmodik erről, egy angol-amerikai csoport hamarosan eléri ezt a célt. Emberi sejtek felhasználásával, a kutatók képesek voltak új hajat növeszteni. Ez nem a hajhullást lassítja, hanem a termelést indítja újra. De jelenleg egerekre korlátozódik – az ígéretes eredményt a Proceedings a National Academy of Sciences című folyóiratban tették közzé. 
Bőr fehérítő kapszula
Ez az elképzelés, a spanyolországi étrend-kiegészítőt gyártó Monteloeder laboratóriumából jön. A gyártó világosabb bőrt ígér: egyszerűen minden nap 300 és 500 mg növényi kivonatot kell lenyelni, amely megakadályozza a melanin képződését, oly módon hogy blokkolja a tirozinázt, azt az enzimet, amelyre a melaninnak szüksége van. 
A tetoválás eltávolítás: bizonytalan kimenetelű, kényes beavatkozás
Törzsi jelképek, szerelmi vallomás vagy provokatív jelszavak: Néhány tetoválás már nem tetszik, mert már idejétmúltak, elvesztették lényegüket, vagy túl elhivatottak, és gátat vethetnek szakmai előmenetelének. Az intervenciós bőrgyógyászat 3. szakmai napján, a bőrgyógyászok számba vették a tetoválás eltávolításának lehetőségeit. 
Kérdezzen szakértőnktől
Urológia
Nőgyógyászat
Dermatológia
Asztma
hirdetés
Legnépszerűbb
Hírlevél
hirdetés